Jiangsu JinFangYuan CNC Mesin Co, Ltd
+86-514-80522468
News
Rumah > Berita > Kandungan

Shearing Mesin pertimbangan

Source:

1. Tiada kajian, tiada pemahaman Rekabentuk Mesin, prestasi, dan prosedur operasi tidak dibenarkan untuk memulakan Mesin.

2. pelinciran enjin sekiranya perlu, menaikkan minyak sekurang-kurangnya sekali dalam setiap kelas.

3. Tambah tangki minyak hidraulik hendaklah benar-benar menggunakan minyak hidraulik memakai anti berkualiti tinggi, perlu menjalani penapisan yang ketat dan penyimpanan minyak cukup, cukup dengan serta-merta hendaklah meningkatkan minyak.

4. tangki perlu dibersihkan dan diganti dengan minyak baru setiap enam bulan sekali, tetapi kering penapisan minyak tidak boleh lebih daripada satu bulan buat pertama kalinya, digunakan minyak yang baru selepas dibenarkan untuk beri satu lot.

5. apabila terdapat kebocoran lebih serius atau apabila anomaly yang berlaku semasa menjalankan tugas, hendaklah dengan serta-merta berhenti, menganalisis punca dan penyelesaian masalah, secara paksa membawa operasi.

6. mesin beroperasi atau dalam proses pembungkusan, tidak boleh dibaiki atau tangan menyentuh bahagian-bahagian yang bergerak, tiada tangan atau kaki tekan bahan di harimau betina tersebut.

7. pam, injap tekanan mengukur, pelarasan mesti pekerja-pekerja mahir yang berpengalaman, jika tolok tekanan rosak, hendaklah dengan serta-merta menyemak cek atau mengemaskini Jadual.


Jiangsu JinFangYuan CNC Mesin Co, Ltd